Újított a Danone
Frissítő nyári tippekkel várja a hazai ízek kedvelőit a Danone Kft. Magyarház termékcsaládjának új weboldala. A klasszikus receptek elkészítésében a magyar konyha hagyományos alapanyaga, a tejföl kap főszerepet.
A június végén megújult www.magyarhaz.hu oldal számára Szatmári Ferenc séf készítette elő a receptgyűjteményt, amelynek célja, hogy bemutassa, hogyan teszik a Magyarház termékek teljessé és változatossá a hazai ízeket. A tejföl a magyar konyha elengedhetetlen alapanyagaként elsősorban azért felelős, hogy megfelelő, krémes állagot és finom ízt adjon az ételeknek. A nyári hőségben azonban érdemes még a szokásosnál is gyakrabban bevetnünk, hiszen gyorsan lehűthetjük vele a még forró levest vagy akár felhasználhatjuk friss saláta öntetként. A kefir és joghurt pedig kifejezetten a könnyebb, frissítő nyári ételek hozzávalói. Éppen ezért a választékban olyan, a szezonnak megfelelő ételek is megtalálhatóak, mint a hűsítő joghurtos-kapros uborkaleves, vagy a roston sült csirkemell joghurtos padlizsánnal.
A kezdő háziasszonyok számára jó hír, hogy a receptek összeállításakor fontos szempont volt, hogy könnyen elkészíthetőek legyenek. A haladók pedig akár azzal is kísérletezhetnek, hogy tejföl felhasználásával értelmezzenek újra egy-egy hazai étel kedvencet. A hortobágyi palacsinta kicsit másként recepttel például rendhagyó formában ugyan, de ezúttal is házias fogás kerülhet a kockás abroszra. A weboldal létrehozásában a Forward Digital Works ügynökség működött közre. (Danone/MMonline)
****
Üzleti innováció blog - mi már akkor innovációval foglalkoztunk, amikor a baráti Innovációs Alapok még kimeríthetetlen forrásának látszottak a kenyai vadász-szafariknak... Üzleti innováció blog: a legtöbb üzleti innováció, napi frissítéssel!