Tokaji-Szamos innováció
Tradíció és innováció, e kettő ötvöződik a Tokaj Kereskedőház Zrt. és a Szamos Marcipán Kft. most bemutatásra került közös termékeiben, hiszen a két társaság együttesen több mint száz év tapasztalattal rendelkezik és mind termékeik mind a felhasznált alapanyagok klasszikus magyar termékek. Ugyanakkor az innováció sem hiányzik a két társaság újkeletű együttműködéséből, hiszen fehér bort még nem ötvöztek marcipánnal és csokoládéval, hogy egy egészen különleges ízvilágú praliné jöhessen létre. A két társaság reményei szerint a most megalkotott desszertkreációkban minden borkedvelő és csokoládérajongó megtalálja majd a számítását.
A két társaság együttműködésével megalkotott két új termék a Szamos Marcipán klasszikus ízvilágát ötvözi a Tokaj Kereskedőház prémium boraival. Az „Aranyhordó” Tokaji Késői Arany boros krémmel töltött csokoládédesszert, míg a „Neptun” Tokaji Édes Szamorodni és marcipános desszert házasításából született meg.
Az újdonságokhoz illő, újfajta és tetszetős csomagolás tovább növeli a termékek különlegességét. A termékek előállításához a két társaság legkiválóbb alapanyagait használták fel. A végső termékek hosszas fejlesztés és számtalan kóstolás eredményeként alakultak ki.
A termékpaletta összeállítása során a társaságok arra törekedtek, hogy mindenki megtalálja a lehetőségeinek és ízlésének leginkább megfelelőt –, de mindegyik termék prémium kategóriás, így a siker garantált. (turizmosonline, rövidítve)
****
Teljes olvasnivaló az Üzletfejlesztési Hírportálon >>>